Sushi Bowl København

Løber tænderne i vand, når snakken går på Sushi Bowl i København?

Så bør du ikke snyde dig for at prøve en af vores lækre sushi bowls, som bliver lavet på vores helt egen opskrift. Alle ingredienser og råvarer er nøje udvalgt. Vi bruger lang tid på at udarbejde sunde opskrifter, så de ikke bare giver nærig, men også smager fantastisk.

sushi bowl koebenhavn

En sushi bowl er en variation af traditionel sushi, da den bliver lavet på mange af de samme råvarer og toppings.

Den kombinerer elementer fra den sushi, du kender – f.eks. sushiris, frisk fisk, crispy ebi, avocado, tangsalat, tofu, sesam, forårsløg, agurk og teriyaki. Forskellen er dog, at du ikke får den serveret i en traditionel sushi-rulle, men derimod i en skål ligesom en poké bowl, buddha bowl og salat bowl.

Hos Bubblewow serverer vi de måske bedste sushi bowls i København. Den perfekte ret, når du skal have stillet sulten, og det gerne må gå hurtigt. Sushi bowls er på mange måder fastfood med et strejf af luksus.

Sushi bowls lavet på umami-opskrift

Vi lægger meget energi i at sammensætte vores populære sushi bowls, så de bliver nøjagtigt, som vi godt kan lide dem selv. Dét kan du smage, når du sætter tænderne i retten. Vi laver vores egne dressinger fra bunden, og det sikrer, at retten er fyldt med umami.

En vaskeægte smagsoplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Selvom retten primært består af frisk fisk, ris og grøntsager, betyder det nemlig ikke, at der ikke er smag i.

Vores sushi bowls smager ikke som alle andre standard bowls i København, for her er fuld knald på smagen. Der er lagt op til et festfyrværkeri af sand fornøjelse og umami, som gør retten til noget helt særligt.

bowl
sushi

Hjemmelavet sushi bowl i København

Vores sushi bowls består f.eks. af ris, laks, tun, kylling, hjemmelavede dressinger og grøntsager som rødløg, radise, gulerod, ingefær, avocado, edamamebønner og tomat. Det er sær vores hjemmelavede dressinger, som gør vores sushi bowls til noget ganske særligt og helt unikt.

Alle råvarer er selvfølgelig friske, og vi går meget op i at udvælge de helt rigtige ingredienser, så du får et sundt, nærende og lækkert måltid.

Det fantastiske ved både sushi bowls, poké bowls, salat bowls og buddha bowls er desuden, at der ikke er én definitiv måde at lave dem på.

Af samme årsag slipper vi kreativiteten løs, når vi komponerer vores lækre, smagfulde og farverige sushi bowls. Det gælder både, når det kommer til anretningen, men også i valget af råvarer. Du kan naturligvis også selv sammensætte din egen sushi bowl.

Bestil vores sushi poke bowl som takeaway 

Du behøver ikke at sidde i butikken og spise dit måltid, for vi tilbyder også sushi bowls og poke bowls som takeaway i København.

Hvis du trænger til noget lækkert at drikke sammen med din sushi bowl, anbefaler vi én af vores lækre milk teas eller bubble teas. Skal måltidet afsluttes med manér, kan du supplere med en bubble waffle til dessert.

Vi tilbyder desværre ikke udbringning af sushi bowls i København, men du kan altid komme forbi butikken eller ringe og bestille.

Så sørger vi for at lave din sushi bowl, poke bowl, salat bowl eller buddha bowl, mens du venter. Det tager typisk ikke mere end fem minutter, før den er klar til, at du kan sætte tænderne i den. Nemmere bliver det ikke.

sushi bowl
sushibowl

Smag Københavns måske bedste sushi bowl

Vil du prøve, om der er noget om snakken, når vi siger, at vi laver Københavns måske bedste sushi bowl?

Så kom forbi Gammeltorv 8 mandag – søndag og få syn for sagen. Vi ser frem til at servere én af vores mange lækre bowls for dig. Du vælger selv, om du vil nyde den i vores hyggelige loungeområde eller som takeaway.

FAQ

Hvad er sushi bowl?

En sushi bowl er en ret, der kombinerer elementer, som du kender fra traditionel sushi – f.eks. ris, grøntsager, tempura, ingefær, wasabi og fisk. Den adskiller sig dog ved, at den serveres i en skål frem for i en traditionel rulle.

Ofte bliver sushi bowls lavet med en bund af sushiris, som bliver toppet med en række lækre og friske råvarer efter eget valg.

Hvor stammer sushi bowl fra?

Der er ikke bred enighed om, hvor sushi bowls stammer fra, da det er en kombination af retter fra flere forskellige kulturer.

Sushi er en traditionel japansk ret, som er blevet serveret gennem århundrede. Mange mener dog, at sushi bowlen stammer fra USA og Hawaii, hvor det i mange år har været en populær variation af den traditionelle sushi.

Hvor kan man købe sushi bowls?

Du kan købe sushi bowls flere steder i København og resten af Danmark.

Hos Bubblewow mener vi selv, at vi serverer den bedste sushi bowl i København. Vi laver alt fra bunden og bruger udelukkende friske råvarer. Du er velkommen til at komme forbi Gammeltorv 8 og besøge os, hvis du selv vil smage, om der er noget om snakken.

bubblewow