Salat Bowl København

Trænger du til en sund og nærende Salat Bowl i København?

Så bør du besøge Bubblewow, hvor vi serverer de bedste salat bowls, hvis vi selv skal sige det. Vores smagfulde salat bowls er fyldt med friske grøntsager og lækre toppings, og du kan vælge mellem mange forskellige varianter. Fælles for vores salater er, at de bliver lavet fra bunden efter vores egen opskrift.

salat bowl koebenhavn

En salat bowl går også under betegnelsen poke bowl og buddha bowl, hvor sidstnævnte blot er den vegetariske udgave.

Hos Bubblewow serverer vi vores salater med og uden kød, ligesom du også kan få den klassiske hawaiianske ret, sushi bowl. Vi gør meget ud af at vælge de helt rigtige råvarer, når vi sammensætter vores salater, og det kan tydeligt smages.

Du vælger selv, om du vil have en salat bowl fra vores menu, hvor vi har udvalgt råvarerne for dig, eller om du hellere vil sammensætte din egen salat. På den måde kan du selv vurdere, hvad du har lyst til af sund mad i dag.

Top retten af med én af vores hjemmelavede dressinger, der smager, så englene synger, og er med til at bringe masser af smag til bowlen.

Asiatisk salat bowl lavet på hemmelig opskrift

Alle vores velsmagende salat bowls bliver lavet efter vores egen hemmelige opskrift.

Vi bruger mange måneder på at sammensætte opskrifterne, så de bliver nøjagtigt, som vi godt kan lide dem. Det kan du tydeligt smage, når du sætter tænderne i vores salater, for de er nemlig lavet med kærlighed, og det smitter af i smagsoplevelsen.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, og derfor bruger vi selvfølgelig kun de bedste og mest friske råvarer, når vi sammensætter salaterne. Det giver en helt unik smagssammensætning, som ikke alene smager godt, men som også er fyldt med næring. Et sundt og nærende måltid, som er perfekt til både frokost og aftensmad.

En klassisk salat bowl er vegetarisk, men du kan også få salater med både kylling, laks og tun, hvis du er i humør til det. Herudover kan du vælge kikærter, linser, forårsløg, sorte ris, bønner, tangsalat, tomater, broccoli, blomkål, syltede rødløg, edamame bønner, quinoa, søde kartofler mm.

Der er altså noget for enhver smag, uanset om du spiser kød og fisk eller foretrækker din salat uden.

salat bowl koebenhavn
salat bowl københavn

Hjemmelavet salat bowl med dressing i København 

Hos Bubblewow er der ingen kedelige, færdiglavede retter.

Vi laver det hele fra bunden, når du bestiller din salat bowl, og det er din garanti for et friskt, sundt og lækkert måltid, der får tænderne til at løbe i vand. Vi topper vores salater med én af vores hjemmelavede dressinger, som fuldender retten og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Du kan vælge mellem flere forskellige dressinger, og hvis du er i tvivl, så står vi altid på spring med en anbefaling eller to. Samtidig giver det dig mulighed for at variere din salat bowl, så du får en ny smagsoplevelse, hver gang du besøger butikken i indre by.

Det er med andre ord en ret, som du kan spise igen og igen, uden den bliver kedelig.

Salat bowls med kylling, laks eller tun 

Selvom en salat bowl primært består af salat, grøntsager og bælgfrugter, så kan du selvfølgelig også få kød i. Du kan vælge mellem at få kylling, laks eller tun i din salat bowl, men du er selvfølgelig også velkommen til at vælge en vegetarisk udgave uden kød, som også smager helt fantastisk.

Vælg mellem mange forskellige typer af grøntsager, og det er ikke bare de kedelige “standard ”-ingredienser – vælg f.eks. lækkert, citronmarineret kål, edamamebønner, avocado, granatæbler, tofu, chili, koriander, salatblade og ærter. Top af med tzatziki, hummus eller én af vores mange dressinger.

Det lyder da meget godt, ikke?

salat bowl
salatbowl

Smag Københavns måske bedste salat bowl

Du er velkommen til at spise din salat bowl i vores hyggelige butik på Gammeltorv 8 i København. Hvis du hellere vil nyde måltidet derhjemme eller på farten, så kan du også bestille dine salater som take away. Alle vores salat bowls bliver serveret i praktiske skåle, så du nemt kan tage den med dig.

Du kan ringe til os og bestille takeaway, eller du kan besøge butikken. Så anretter vi dine salater til dig, imens du venter. Trænger du til noget lækkert at drikke sammen med din salatbowl, bør du prøve vores lækre milk tea eller bubble tea. Skal måltidet afsluttes med en dessert, så er en bubble waffle det helt rigtige valg.

FAQ

Hvad er en salat bowl?

En salat bowl er et sundt og nærende måltid, som bliver serveret i en skål fyldt med grøntsager og andre toppings som kerner, nødder og lignende. Du vælger selv, om du vil have kød i den eller ej, da vi også tilbyder vegetariske salat bowls.

Salatbowlen bliver toppet med én af vores lækre, hjemmelavede dressinger, som binder retten sammen.

Hvor kan man købe en salat bowl?

Du kan købe salat bowls hos Bubblewow i København på Gammeltorv 8. Hvis vi selv skal sige det, laver vi den bedste salat bowl i hele København – og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi butikken og prøve én af vores mange lækre varianter.

Vi glæder os til at servere et sundt og nærende måltid for dig.

bubblewow