Poke Bowl København

Leder du efter et sted, hvor du kan få en lækker, farverig og sund Poke Bowl i København? Så bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos Bubblewow.

Her kan du få lækre poké bowls med nærende råvarer som f.eks. avocado, forårsløg, tangsalat, tofu, frisk fisk, skaldyr eller edamamebønner til både frokost og aftensmad. Vi har helt sikkert noget på menukortet for enhver smag.

poke bowl koebenhavn

Poké bowls stammer fra Hawaii, hvor de har været en lokal ret gennem mange år.

Det er en traditionel ret, der oprindeligt består af fintskåret fisk og grøntsager med ris i en skål. Vælger du en udgave med rå fisk, så kaldes en poké bowl også for en sushi bowl. Hos Bubblewow kan du få poké bowls med både kylling, laks, tun, oksekød og salat.

Hvis du endnu ikke har sat tænderne i én af de lækre poké bowls, så er det på høje tide, at du får smagt dem.

Hos Bubblewow kan du få den måske bedste poké bowl i hele København, og du kan vælge mellem mange forskellige varianter. Vi sammensætter vores poké bowls efter egen opskrift, og de indeholder altid friske og nærende råvarer.

Hjemmelavet poke bowl i København

Hos Bubblewow går vi op i kvalitet. Det betyder, at vi laver alle vores poke bowls fra bunden. Vi udvælger selv vores råvarer, og vi udarbejder vores helt egne opskrifter og dressinger, så du altid får en unik smagssammensætning, når du smager én af vores delikate poké bowls.

Kort fortalt går poke bowls ud på at anrette et sundt og farverigt måltid i en skål.

“Poke” kan på hawaiiansk oversættes til at betyde “at skære i stykker”, og det er nøjagtigt, hvad en poké bowl er. En skål fyldt med sunde, smagfulde og farverige grøntsager, som er skåret ud i mundrette bidder, så du nemt kan få dem op med en gaffel.

Poke bowls indeholder både proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler og fedt, hvilket gør dem til et grønt og sundt alternativ til traditionel fastfood. Du får det serveret i én og samme skål, som du kan spise her, på farten eller tage med dig hjem. Et hurtigt og nærende måltid, som du kan spise med god samvittighed.

Det fantastiske ved poke bowls er, at der ikke bare findes én måde at lave dem på.

Derfor slipper vi også kreativiteten løs, når vi komponerer vores smagfulde og æstetiske poke bowls. Det gælder både når det kommer til anretningen, men også for valget af råvarer og vores helt egne, hjemmelavede dressinger, som får tænderne til at løbe i vand.

kylling bowl
poke bowl

Poke bowl med kylling, laks, oksekød eller salat

Hos Bubblewow kan du vælge mellem flere forskellige former for standard bowls.

Vi har taget de originale hawaiianske poke bowls og krydret dem med vores helt eget touch, så du får et farvestrålende, sundt, mættende og velsmagende måltid hver gang. Vi bruger lang tid på at udvikle og forfine vores opskrifter, og dét kan smages.

Vælg f.eks. mellem poke bowls med kylling, laks og oksekød. Du kan også vælge en vegansk udgave, som går under betegnelsen buddha bowl eller salat bowl.

Vi har kreeret de enkelte skåle efter vores personlige favorit sammensætninger. Du har også mulighed for at sammensætte din egen, så den bliver nøjagtigt, som du ønsker. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige ingredienser, og derudover har vi en lang række saucer og dressinger, som binder det hele smukt sammen.

Du kan derfor altid prøve nye kombinationer af de sunde poke bowls hos Bubblewow i København. Er du i tvivl, så vejleder vi dig naturligvis til vores favoritter.

Bestil vores poke bowl som take away

Du bestemmer selv, om du vil nyde din mad hos Bubblewow på Gammeltorv 8 i København, eller om du hellere vil spise den på farten eller derhjemme.

Vi tilbyder nemlig også poke bowls som take away. Du kan ringe og bestille eller møde op i vores hyggelige lokaler, og få anrettet din poke bowl, mens du venter.

Til de nærende og velsmagende poke bowls kan du nyde en forfriskende milk tea eller bubble tea, som er blandt vores specialiteter. Også her kan du vælge mellem mange forskellige varianter, så der er frihed til at vælge den variant, der matcher din poke bowl bedst.

Hvis måltidet skal fuldendes, kan du slutte af med én af vores lækre bubble waffles til dessert.

poke bowl koebenhavn
poke

Smag på den måske bedste poke bowl i København

Er du nysgerrig på, hvor du får den måske bedste poke bowl i København?

Så bør du aflægge Bubblewow et visit. Vi mener i hvert fald selv, at vores poke bowls er de bedste i hele København. Kom og besøg vores hyggelige butik på Gammeltorv 8, hvis du selv vil vurdere, om der er noget om snakken.

Vi anvender udelukkende de bedste og mest friske råvarer, og der kommer løbende nye smagssammensætninger og råvarer på menuen. Det betyder, at du altid får en ny oplevelse, når du besøger os. Medmindre du allerede har fundet en favorit, som du bare må have igen og igen.

Vi glæder os til at servere poke bowls for dig hos Bubblewow i København.

FAQ

Hvad er poke bowl?

En poke bowl er en farvestrålende ret, som oprindeligt stammer fra Hawaii. Den serveres i en skål med forskellige former for kød, grøntsager og andre råvarer, som har et højt indhold af både proteiner, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Poke bowls er fyldt med sunde og sprøde lækkerier, som får tænderne til at løbe i vand.

Hvor stammer poke bowl fra?

Poke bowls stammer fra det hawaiianske køkken, hvor de er blevet serveret igennem århundrede. I dag er retten populær over det meste af verdenen, og inden for de seneste år har poke bowls også indtaget København.

“Poke” kan oversættes til “at skære ud”, og retten består af grøntsager, kød og andre råvarer, som er skåret i mundrette stykker.

Hvor mange kalorier er der i en poke bowl?

Poke bowls fås i mange forskellige udgaver, og indholdet af kalorier varierer, afhængigt af hvilke råvarer der indgår i bowlen. Hvis du er på diæt, kan det være en god idé at vælge en poke bowl med magert kød og grøntsager. Typisk vil der dog være mellem 400 og 650 kalorier i en poke bowl.

Hvor kan man købe poke bowl?

Du kan købe poke bowls flere steder i København, da retten efterhånden en populær spise i Danmark. Hos Bubblewow på Gammeltorv 8 kan du få de måske bedste poke bowls i København, hvis vi selv skal sige det. Vi bruger lang tid på at udvælge de helt rigtige råvarer og kombinationer, og vi laver vores dressinger fra bunden.

bubblewow