Milk Tea København

Leder du efter et sted i byen, hvor du kan få Milk Tea i København? Så skal du ikke lede længere.

Et besøg hos Bubblewow på Gammeltorv 8 er svaret på dine bønner. Vi brygger milk tea på en lang række af lækre og friske råvarer efter vores helt egen opskrift. Du kan vælge mellem flere forskellige varianter og toppings, og der er helt sikkert også noget, der matcher din smag.

milk tea

Milk tea i København lavet på egen opskrift

Er du også blevet vild med milk tea? Så er du ikke alene.

De seneste år er milk tea, der også kaldes for Taro milk tea og milk tea boba, blevet et særdeles populært fænomen i Danmark. Det er der god grund til. De små, fine bobler, der langsomt bliver opløst i munden, når du tager en slurk, gør nemlig milk tea til noget ganske særligt.

Hos Bubblewow er vi også vilde med milk tea – og hvis du spørger os, så serverer vi den bedste milk tea i København. Du er velkommen til at komme forbi vores butik og prøve den, så du kan se, om der er noget om snakken. Så kan du samtidig stille sulten med en bubble waffle, salat bowl, poke bowl, buddha bowl eller sushi bowl.

Milk tea er i princippet det samme som hjemmelavet bubble tea. Drinken stammer fra Asien, og den har eksisteret siden begyndelsen af 80’erne. I løbet af de seneste år er den dog også blevet populær i resten af verden, så du nu også kan få milk tea i København – og hos Bubblewow brygger vi milk tea efter vores helt egen opskrift.

Hjemmelavet milk tea på lækre og gode råvarer 

Vores milk tea bliver brygget med kærlighed, og vi anvender naturligvis udelukkende lækre, gode og velsmagende råvarer. Vi har brugt lang tid på at perfektionere opskrifterne, så de ikke bare smager som enhver anden milk tea i København. Det resulterer i Københavns absolut bedste milk tea, hvis vi selv skal sige det.

Har du ikke prøvet at smage milk tea før, så kan smagen bedst karakteriseres som iste med bobler og masser af smag. Den bliver serveret med et bredt sugerør, så du kan suge de små perler op i munden, hvorefter de langsomt popper. Det tilføjer en helt ny dimension til både smags- og sanseoplevelsen.

Milk tea består af ganske få ingredienser, som til gengæld er fyldt med masser af smag, der sikrer dig en aromatisk oplevelse ud over det sædvanlige. Selvom der er få ingredienser, så får de boblende perler drikken til at skille sig ud. Derfor er det en markant anderledes oplevelse end f.eks. en almindelig ice tea drink.

milk tea
milktea

Smag Københavns måske bedste milk tea

Vil du prøve den måske bedste milk tea i København? Så bør du aflægge Bubblewow på Gammeltorv et visit. Vi brygger milk tea, som vi selv kan lide den, og det resulterer i den bedste milk tea i hele København, hvis vi selv skal sige det. Det er dog ikke det eneste, vi tilbyder – du kan nemlig også stille sulten hos os.

Vores milk tea går f.eks. godt til vores lækre og luftige bubble waffles, som vi laver på vores eget, hjemmelavede vaffeljern. Det er designet til at give en både luftig og sprød vaffeldej, som du ikke kan finder lignende andre steder. Der er noget for enhver smag, og du kan vælge mellem flere forskellige udgaver.

Hvis du ikke er til dessert, kan du i stedet sætte tænderne i en af vores lækre bowls.

Vi tilbyder både poke bowls, buddha bowls, salat bowls og sushi bowls. Alle er lavet fra bunden baseret på vores egen opskrift, og du kan vælge mellem forskellige friske råvarer. Afslut retten med en af vores hjemmelavede dressinger, der sætter prikken over i’et.

FAQ

Hvad er milk tea?

Milk tea er en drik, som oprindeligt stammer fra Taiwan, hvor den blev opfundet i begyndelsen af 80’erne. Den bliver brygget på en base af enten sort eller grøn te, som bliver blandet med mælk samt små bobler, der popper, når du får dem ind i munden. Det gør milk tea til en helt unik smags- og sanseoplevelse.

Hvordan laver man milk tea?

Du kan lave milk tea på mange forskellige måder, men hos Bubblewow laver vi den på en base af te, som bliver blandet med frugtsirup og mælk samt små, poppende tapioka-perler, der springer i munden, når du suger dem op med sugerøret. Det resulterer i en frisk, sød og lækker smagsoplevelse.

Hvor kan man få milk tea?

Du kan få milk tea i København hos Bubblewow. Kig forbi butikken på Gammeltorv 8 og smag vores mange forskellige varianter. Vi garanterer dig, at du ikke bliver skuffet, men pas på, for milk tea kan være vanedannende, når først du har smagt den.

bubblewow