Buddha Bowl København

Trænger du til et sundt og nærende måltid, så bør du overveje en lækker Buddha Bowl i København.

Hos Bubblewow serverer vi farverige buddha bowls fyldt med lækre grøntsager og friske råvarer. Vi laver vores bowls fra bunden baseret på egen opskrift, og vi gør meget ud af at udvælge de helt rigtige råvarer, når vi sammensætter vores retter.

buddha bowl koebenhavn

Det er et relativt nyt fænomen, at du kan få buddhabowls i København, og hos Bubblewow mener vi selv, at vi serverer én af de absolut bedste udgaver. Men hvad er en buddha bowl egentlig? Hvis du er i tvivl, så er en buddhabowl et vegetarisk måltid, som består af forskellige grøntsager, korn og kerner i en skål.

Hos Bubblewow kan du vælge mellem forskellige buddha bowls, salat bowls, sushi bowls og poké bowls, og der er noget for enhver smag.

Hvis du hellere vil slippe kreativiteten løs eller bare trænger til at prøve noget ny sund mad, så kan du også selv sammensætte din helt egen buddha baseret på vores mange lækre råvarer og hjemmelavede dressinger.

Buddha bowls lavet på egen hemmelig opskrift

Vi laver alle vores buddha bowls efter vores helt egen hemmelige opskrift. Vi har brugt mange måneder på at udvikle opskrifterne, så de er helt, som de skal være – og det kan du tydeligt smage, når du sætter tænderne i én af vores nærende, farverige og velsmagende buddhabowls. Her er der nemlig fuld fokus på smagen.

Hos Bubblewow går vi op i kvalitet, og vi bruger lang tid på at udvælge de helt rigtige råvarer til vores buddhabowls. Det giver en unik smagssammensætning, som er fyldt med næring, selvom der ikke er kød i retten. Hvis du har lyst til kød, kan du i stedet vælge én af vores poké bowls, som i princippet er en buddha bowl med kød i.

En klassisk buddha bowl er dog vegetarisk, men det betyder som nævnt ikke, at du går ned på næring. Du kan f.eks. vælge standard bowls med hjemmelavede falafel eller bowls med quinoa – og herudover indeholder de typisk både kikærter, linser, bønner og meget mere.

Fælles for alle er, at de er rige på proteiner, så du får et sundt og nærende måltid. Udover proteiner indeholder en lækker buddhabowl også vitaminer og mineraler samt fedtstoffer og kulhydrater.

Retten bliver bundet sammen af vores lækre dressinger, hvoraf hummus er den mest populære. Du kan dog vælge mellem flere hjemmelavede dressinger, som vi selv udvikler fra bunden baseret på vores egen opskrift.

Det fantastiske ved bowls er, at der ikke bare findes én måde at lave de sunde snacks på. Derfor slipper vi også kreativiteten løs, når vi komponerer de smagfulde, farverige og nærende retter – både når det kommer til anretning, men også i valget af råvarer. Et sundt og festligt måltid, der passer perfekt til Instagram.

buddha bowl koebenhavn
buddha bowl københavn

Hjemmelavet buddha bowl i København

En buddha bowl har lidt af det hele. Vælg mellem forskellige grøntsager, korn, bælgfrugter og frø. De vigtigste ingredienser er ikke udelukkende grøntsagerne, men også dressingen, som sætter prikken over i’et og skaber balance i måltidet. Der er noget for enhver smag, og du kan vælge mellem mange forskellige varianter.

Det er vores hjemmelavede dressing, der gør vores buddha bowls og poké bowls til de måske bedste i hele København, hvis vi selv skal sige det. Vi bruger lang tid på at komme frem til de rigtige kombinationer, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Det resulterer i en fyldig ret, som ikke alene er sund, men også smager skønt.

Buddhabowls er dermed et fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood, du måske er vant til at bestille, når du har tømmermænd, eller når det bare skal gå lidt hurtigt. Der er fuld knald på smagsoplevelsen, men det bedste er, at du føler dig beriget, når du er færdig med det sunde måltid.

Det helt rigtige valg, når du skal have et nærende måltid på farten.

Bestil vores veggie buddha bowl som takeaway

Du er altid velkommen til at komme og nyde din buddha bowl eller poké bowl i vores hyggelige lokaler på Gammeltorv 8 i hjertet af København. Du kan også bestille veggie bowls som takeaway, hvis du vil nyde måltidet derhjemme. Alle buddhabowls bliver serveret i praktiske skåle, så du nemt kan have dem med dig.

Hvis du vil bestille en buddha bowl eller en poke bowl som takeaway, kan du både ringe til os og bestille dem, eller du kan møde op i vores café, hvor vi anretter måltidet til dig, imens du venter. Hvis du trænger til noget friskt til ganen, så anbefaler vi, at du også prøver vores velsmagende milk tea eller bubble tea.

Trænger du til lidt sødt efterfølgende, kan du bestille én af vores bubble waffles til at runde måltidet af med. Også her kan du vælge mellem mange forskellige varianter, og vi garanterer dig en unik smagsoplevelse udover det sædvanlige. En gang imellem skal der også noget sødt til.

buddha bowl
buddhabowl

Smag Københavns måske bedste buddha bowl

Hos Bubblewow mener vi selv, at vi laver de måske bedste buddha bowls og poké bowls i hele København. Det samme gør mange af vores kunder, så der må være noget om snakken – og du er altid velkommen til at komme forbi, så du kan smage, om du er enig.

Vi glæder os til at servere et sundt og nærende måltid for dig.

FAQ

Hvad er buddha bowl?

En buddha bowl er et sundt, nærende og farverigt vegetarisk måltid. Det bliver serveret i en skål, hvilket er grunden til, at det hedder en buddha bowl. Selve måltidet består af et varieret udvalg af grøntsager, bælgfrugter, korn og andre lækre råvarer, som bliver bundet sammen af hummus eller en anden dressing.

Hvor stammer buddha bowl oprindeligt fra?

Buddha bowls stammer fra asiatisk kultur, men det er baseret på et vegetarisk og vegansk sundhedsfænomen. I vesten har vi taget retten til os de senere år, og i dag er det muligt at få buddhabowls mange steder i landet – bl.a. hos Bubblewow i København, hvor vi laver dem efter vores egen opskrift.

Hvorfor hedder det egentlig buddha bowl?

Der er ikke enighed om, hvorfor det hedder en buddha bowl. Nogle mener, at ordet “buddha” skyldes den ernæringsmæssige og ideologiske balance, som er kendetegnende for retten. Andre mener, at det skyldes rettens asiatiske ophav.

Til gengæld bliver retten serveret i en skål, hvilket er grunden til, at ‘bowl’ indgår i navnet.

bubblewow