Bubble Waffle København

Er du også blevet blæst bagover af de lækre, luftige og velsmagende bubble waffles? Så bør du besøge Bubblewow, hvor vi serverer den måske bedste Bubble Waffle i København. Måske har du ikke prøvet dem endnu? Så skylder du dig selv en tjeneste – og vi hjælper dig gerne med at realisere den.

Hos os kan du både få klassiske bubblewaffle med hjemmelavet is. Vi tilbyder også lækre frokostvafler, som er et helt nyt koncept i Danmark.

bubble waffle københavn

Bubble waffle lavet helt fra bunden

Er du på udkig efter den bedste bubblewaffle i hjertet af København? Så er du nødt til at besøge Bubblewow. Vi laver bubble waffles eller boblevafler, som de hedder på dansk, fra bunden – baseret på vores helt egen opskrift. Resultatet er en velsmagende, lækker og luftig bubble waffles, der smager som ingen andre steder.

Du behøver derfor ikke lede længere, hvis du vil smage de måske bedste bubble waffle i hele København. Køen foran butikken vidner om, at det ikke bare er os selv, der er vilde med vores bubblewaffles. Det er vores kunder også, og de bliver med at komme igen.

Drivkraften bag Bubblewow er at udbrede kendskabet til bubble waffles, der er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark. Vi er ét af de første steder, som udelukkende har specialiseret os i boblevafler, og vi har en kæmpe passion for den mad, som vi serverer. Derfor anvender vi også udelukkende lækre og friske råvarer.

Faktisk er vi så passionerede, at vi selv har smedet det vaffeljern, som vi bager vores bubblewaffle på. Ingen af de vaffeljern, der forhandles, gav os det resultat, som vi ønskede – og derfor tog vi opgaven i egen hånd. Det har resulteret i en helt unik smagsoplevelse, som du simpelthen er nødt til at prøve.

bubble waffle
bubblewaffle

Bubble waffle med hjemmelavet is i København

Er der noget bedre end en lækker isdessert, når solen står højt på himlen? En bubblewaffle er det perfekte valg, når du er lækkersulten på en varm sommerdag, men de egner sig også til de kolde vintermåneder. Du kan naturligvis få de klassiske bubble waffler med hjemmelavet is, toppings og frugt hos Bubblewow i København.

De friskbagte boblevafler med is er det perfekte alternativ til en gammeldags isvaffel eller et kræmmerhus med flødeskum og syltetøj. Enhver slikmund vil blive blæst bagover af den første bid. Hvis du endnu ikke har prøvet vores bubble waffle i København, så skylder du dig selv en tjeneste – og vi hjælper dig gerne.

Det bedste ved bubble waffle er, at de ikke bare henvender sig til børn, men kan nydes af folk i alle aldre. Hos Bubblewow serverer vi bubble waffles med lækre is og toppings, som gør selv den mest kræsne slikmund glad i låget. Der er noget for enhver smag, og du kan vælge mellem flere varianter på vores menukort.

Vi tilbyder blandt andet bubble waffle med toppings som småkager, nødder, kiks, skumfiduser, chokoladestænger og flødeskum. Skal det være lidt mere friskt, kan du også få bubble waffles med frugter og bær – f.eks. jordbær og bananer, som passer perfekt til den luftige vaffel.

Bubble waffle til frokosten på Strøget

Hos Bubblewow kan du ikke udelukkende få bubble waffle til dessert. Som nogle af de første i landet, tilbyder vi nemlig også bubblewaffler til frokost. Selvom det måske lyder spøjst, så er der en mening med galskaben – og den vil du forstå, når først du har sat tænderne i én af vores lækres frokostvafler.

Her fungerer vaflen som en wrap, der indrammer de friske og lækre råvarer. Fyldes består af lækre grønsager som spinat, cherrytomater og avocado. Herudover kan du vælge mellem rejer, laks eller kylling, som med garanti får tænderne til at løbe i vand. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Vi arbejder hele tiden på nye og spændende opskrifter, som får det bedste frem i vaflen – og alle råvarerne er naturligvis friske. Så besøg Bubblewow på Gammeltorv i København og prøv vores lækre boblevafler, hvis du er i humør til en anderledes, men helt igennem velsmagende frokost.

bubble waffle koebenhavn
bubblewaffle koebenhavn

Smag den måske bedste bubble waffle i København

Vil du prøve den måske bedste bubble waffle i Danmark, så er vi altid klar til at servere de lækreste bubble waffles i København, hvis vi selv skal sige det. Vi har åbent alle ugens dage – og i weekenden har vi også åbent om natten, så der er rig mulighed for at få stillet sulten, uanset hvornår på dagen den melder sig.

Vores bubble vafler er perfekte til både børn og voksne – og de er desuden den perfekte afslutning på en god bytur med vennerne. Vi glæder os til at servere bubble waffle, milk tea, sushi bowls, buddha bowls, salat bowls, poke bowls og bubble tea med økologisk mælk for dig i butikken på Gammeltorv 8 i København.

Vi garanterer dig, at du ikke vil blive skuffet.

FAQ

Hvad er bubble waffle?

En bubble waffle er en ægvaffel, som bliver bagt i et særligt vaffeljern. Vaffeljernet giver vaflerne deres karakteristiske bobler, som er dét, der ligger til grund for navnet. Konsistensen er helt anderledes end almindelige vafler, da de får en knasende skal med en blød midte, der gør, at vaflen bliver luftig og sprød.

Hvordan laver man bubble waffle?

En bubble waffle bliver lavet i et særligt vaffeljern, der giver vaflen sine karakteristiske bobler. Dejen bliver lavet som en almindelig dej til æggevafler, men der findes mange forskellige variationer. Bubble waffles bliver typisk serveret som en wrap med is og toppings, og de går derfor også under navnet waffle sticks.

Hvad koster en bubble waffle?

Prisen på en bubble waffle varierer, afhængigt af hvor du køber den. Hos Bubblewow koster en bubblewaffle fra omkring 35-75 kroner. Du kan altid se vores priser på vores hjemmeside, samt når du besøger os i butikken på Gammeltorv 8.

Hvor kan man få bubble waffle?

Du kan få bubble waffles mange steder i landet, men de måske bedste bubble waffles i København serveres hos Bubblewow. Vi tilbyder både de klassiske dessertvafler med is og toppings, men du bør heller ikke snyde dig selv for vores lækre frokostvafler med friske og lækre råvarer.

bubblewow