Bubble Tea København

Leder du efter den måske bedste Bubble Tea i København? Så bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos Bubblewow på Gammeltorv 8.

Vi brygger vores bubble tea efter egen opskrift, og vi garanterer dig, at du ikke bliver skuffet. Der er noget for enhver smag, og du kan vælge mellem flere forskellige varianter af boba tea. Vi glæder os til at se dig hos Bubblewow!

boba tea københavn

Bubble tea lavet på gode råvarer i København

Bubble tea er et nyt fænomen i Danmark, som de seneste år er blevet enormt populært – og det er der god grund til. Er du også blevet vildt med den lækre og velsmagende drik med de små, flotte bobler? Så bør du besøge Bubblewow på Strøget, hvor vi serverer de måske bedste bubble teas i København.

Bubble tea, der også under betegnelsen boba tea, har faktisk eksisteret siden begyndelsen af 1980’erne, hvor drinken blev opfundet i Taiwan. Det er først i løbet af de seneste år, at vi har fået øjnene op for den i Danmark. Hos Bubblewow brygger vi vores helt egen bubble tea fra bunden, og det kan smages.

Vores bubble tea bliver brygget på lækre, gode og velsmagende råvarer. Vi har brugt lang tid på at perfektionere vores opskrift, så den skiller sig ud fra mængden. Vi er nemlig ikke de eneste, der tilbyder bubble tea, men til gengæld får du næppe en mere velsmagende bubble tea i København.

Hvis du ikke har prøvet bubble tea før, så kan smagen bedst kategoriseres som aromatiseret iste med bobler og pearls. Drinken serveres med et bredt sugerør, der giver dig mulighed for at suge de poppende tapioka-perler op, så de springer i munden. Det giver en helt ny dimension til både smags- og sanseoplevelsen.

bubbletea
bubble tea

Bubble tea med perler og bobler

Bubble tea er på én og samme tid både kølig og sødmefuld. Det er den perfekte drik, hvis du skal have slukket tørsten på en varm sommerdag. Som nævnt, stammer bubble tea fra Taiwan, hvor den har været serveret i mere end 40 år – og nu er den altså for alvor kommet til Danmark.

Selve teen består af et par få ingredienser som vand, sirup og enten sort eller grøn te. Dét, der til gengæld får drinken til at skille sig ud, er de små bobler, som springer i munden, når du suger dem op med sugerøret. Netop boblerne er dem, der gør, at bubble tea er markant anderledes end f.eks. en icetea.

Hos Bubblewow laver vi vores bubble tea og milk tea fra bunden. Vi anvender tapioka-perler, som i modsætning til boba-perler, er dem, der traditionelt har været anvendt til bubble tea, siden den blev opfundet. Du kan derfor forvente at få en autentisk oplevelse, når du bestiller en bubble tea hos os.

Tapioka-perlerne er fyldt med frugtagtigt vand, som springer i munden, når du suger dem op med sugerøret. De traditionelle tapioka-perler byder på en intens konsistens, som karakteriserer bubble tea. Følelsen er stort set den samme, som hvis du tager en bid af en saftig appelsin, blomme eller lignende frugt.

Hjemmelavet bubble tea på Strøget i København

Vi laver naturligvis bubble tea helt fra bunden baseret på vores egen opskrift. Vi er beliggende på Strøget, og vi har åbent alle ugens dage – og i weekenden har vi også åbent om natten. Der er derfor rig mulighed for at prøve Københavns måske bedste bubble teas, uanset m du er på shoppingtur eller på vej hjem fra byen.

Hos Bubblewow serverer vi et stort udvalg af bubble tea, og der er noget for enhver smag. Du vælger selv, hvilken sirup og toppings, du ønsker, og uanset hvilke du vælger, er der lagt i ovnen til en unik smags- og sanseoplevelse, som med garanti blæser dig bagover.

bubble tea københavn
boba tea

Smag på den måske bedste bubble tea i København

Vil du smage de måske bedste bubble teas i København? Så bør du ikke snyde dig selv for et visit hos Bubblewow på Gammeltorv. Vi brygger bubble tea fra bunden efter vores helt egen opskrift, og hvis du spørger os, finder du ikke et andet sted i hele København, hvor du får lige så velsmagende bubble tea.

Du kan også prøve vores lækre bubble waffles, som vi selv bager på vores eget, hjemmelavet vaffeljern. Det resulterer i en på én og samme tid luftig og sprød vaffeldej, som du ikke får andre steder. Vælg mellem flere forskellige udgaver af de lækre bubble waffles, som går perfekt sammen med en iskold bubble tea.

Prøv også vores lækre poke bowls, salat bowls, buddha bowls eller sushi bowls

 

FAQ

Hvad er bubble tea?

Bubble tea er en drink, der blev opfundet i Taiwan i begyndelsen af 1980’erne. Den bliver brygget på en base af sort eller grøn te, som blandes med juice, frugtsirup og/eller mælk samt små bobler, der popper, når du suger dem op med sugerøret. Det gør bubble tea til en helt unik smags- og sanseoplevelse.

Hvordan laver man bubble tea?

Bubble tea bliver typisk lavet på en kold base af sort eller grøn te, som bliver blandet med juice, frugtsirup og/eller mælk. Dét, der gør bubble tea til bubble tea, er de små perler, som synker til bundes i glasset. Når du suger dem op med sugerøret, popper de i munden og frigiver deres helt unikke smag.

Hvor meget koster bubble tea?

Prisen for bubble tea afhænger af, hvor du køber den. Hos Bubblewow kan du få den måske bedste bubble tea i København til en overkommelig pris. Du sparer samtidig penge, hvis du køber en menu, som består af både bubble tea og bubble waffle. Se priser på vores hjemmeside eller i butikken på Gammeltorv 8.

Hvor kan man købe bubble tea?

Du kan købe bubble tea mange steder i København – og hos Bubblewow laver vi vores egen helt fra bunden. Du bør derfor besøge os, hvis du vil prøve den måske bedste boba tea i hele København. Vi tilbyder flere forskellige varianter, og der er noget for enhver smag, uanset om du er til det sure eller søde.

bubblewow